Prijava | Registracija
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Neobični hoteli
Kombinacija neverovatnih struktura i jedinstvenih iskustava, pruža savršen balans između jedinstvenosti i luksuza Anantara odmarališta. Istražite očaravajući svet slonova u vrhunskom azijskom kampu slonova i doživite iskustvo koje ćete pamtiti ceo život. Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort smešten je u bujnoj džungli severnog Tajlanda, a može se pohvaliti panoramom Mjanmara i Laosa koja oduzima dah. Rizort se nalazi na vrhu brda i nudi nezaboravne avanture uz all inclusive uslugu, gurmanski restoran i razne svakodnevne aktivnosti. Sprijateljite se sa nežnim džinovima u kampu dok uživate na leđima sopstvenog slona, krećući se kroz živopisne predele džungle. Gledajte bebe slonove kako se igraju i prisustvujte ludom kupanju u reci. U privatno organizovanoj turi obiđite tri zemlje i istražite drevne tradicije plemenskih kultura.
Detaljnije
Lep i neobičan prostor, jedan je od retkih pravih ledenih hotela i jedini ovakve vrste u Severnoj Americi. Otvara se u januaru, a radi do juna, kada se otapa i odlazi u reku Sen Loren.
Detaljnije
Zaista jedinstveno umetničko delo. Izgradio ga je Pascal Haüsermann (Paskal Auzerman), arhitekta vizionar 1967. godine na ostrvu, kao letnji deo većeg hotela. Pretvoren je u Museumotel 2006. godine i od tada uživa popularnost i uspeh koji zaslužuje. Ovde vas čeka devet mehurića sa smeštajnim kapacitetom za jednu do pet osoba. Njegov enterijer ima pop-art atmosferu i svaki “mehurić”́ ima drugačiju temu. Možete provesti jednu noć ili neke praznike u ovom hotelu, možete doći da popijete piće u kafiću, možete posetiti izložbu ili prisustvovati nekom koncertu… Kako god, dobrodošli na “ostrvo mehurića”.
Detaljnije
 
Dok mnogi nisu čuli za masto Cottonwood (Kotonvud), njihov najpoznatiji bigl prikazivan je u vestima, raznim emisijama i časopisima širom sveta. Ovaj čuveni hotel koji dozvoljava boravak i kućnim ljubimcima, stvorio je potpuno novu dimenziju hotelskog smeštaja. Spavajte unutar psa. Ovaj jedinstven hotel nudi udoban smeštaj za maksimum četiri osobe. Veliki bigl okružen je poljima, planinama i osvežavajućim rekama. Projektovan i izgrađen od strane umetnika, muža i žene, posetioci džinovskog psa moći će da uživaju i u drugim kapricioznim umetničkim kreacijama na otvorenom. U ateljeu ovih umetnika i prodavnici suvenira možete videti i niz skulptura pasa napravljenih od drveta.
Detaljnije
Spavajte unutar čizme na Novom Zelandu. Vaše iskustvo će biti upotpunjeno prelepim zelenim okruženjem i seoskim načinom života.
Detaljnije
Ovaj bivši KGB zatvor u Letoniji, ranije je opisivan kao pakao na Zemlji. Niko ne zna šta se tačno zvibalo iza zidina zatvora bivšeg Sovjetskog saveza. Možda niste imali prilike da budete u pravom zatvoru, ali hotel “Zatvor Karosta” nudi vam mogućnost da doživite kako je to biti jedan od zatvorenika makar i na jedan dan. Spavaćete u gvozdenoj sobi iza rešetaka, koja ima samo krevet, stočić i toalet. Baš kao pravi zatvor. Možete biti tretirani kao pravi zatvorenik, slušati naredbe i izvršavati naređenja, a možete jednostavno i samo posetiti ovaj interesantan hotel kao mesto sa najviše paranormlanih aktivnosti u svetu. Zapamtite, izbor je vaš. Da li vam zvuči strašno? Da li biste bili dovoljno hrabri da provedete jednu noć u ovom hotelu?
Detaljnije
 
“Thorngrove” je jedinstveno i originalno mesto, najbolji primer arhitekture kao umetnosti, sa autentičnim toplim i ličnim osećajem mesta u kome se nalazite. Izgradnja hotela počela je 1984. godine i do danas traje ovo maštovito putovanje. Privatnost u hotelu je apsolutna i možda nećete videti ostale goste, što je suština harmonije i mira. Ovo prelepo imanje u Adelajdu u Australiji, izgleda kao iz bajke. Dekor hotela i impresivna fasada privlače goste iz celog sveta.
Detaljnije
Kolarbin Eco Lodge pokušava da smanji uticaj na životnu sredinu tako što će postati deo prirode. Prelepe kabine i kolibe opremljene su jednostavnim ali udobnim nameštajem i tehničkim uređajima.
Detaljnije
Smešten u Poznanju u Poljskoj, hotel se ne može samo pohvaliti lepo dizajniranim sobama, već i tehnologijom XXI veka. Gosti dobijaju iPhone na recepciji kako bi otvorili vrata svojih soba.
Detaljnije
 
Futuristički hotel u španskoj prestonici, dizajniran je od strane svetski poznatih arhitekata i umetnika. Ovo je jedan od onih neverovatnih hotela sa pet zvedica koji nudi udobnost i stil bez dodatnih troškova. Hotel nema ni jednu istu sobu.
Detaljnije
Ovih deset izuzetno uređenih i nameštenih soba, evociraju ideje sa sve četiri strane sveta. Skriven je na skromnoj i prijatnoj farmi. Prvobitno je bio otvoren kao restoran, La Gargouille, specijalizovan za ukusna jela u kojima se koriste lokalni sastojci i organski proizvodi. Inspiracija za konstrukciju soba bile su bajke. Obratite pažnju na detalje.
Detaljnije
“Treehotel” nudi jedinstveno iskustvo: sobe u krošnjama drveća sa savremenim dizajnom usred netaknute prirode. Ovde možete da zaboravite na vremenska ograničenja svakodnevnog života i uživate u spokojstvu. Hotel je smešten u Haradsu, čiji je najupečatljiviji deo njegova veličanstvena okolina. Iz sobe ćete imati fantastičan pogled na dolinu reke Lule, prostranstvo šume i moćnu reku. Švedska je bila prva sa svojim ledenim hotelom, a sada nudi ovaj fantastični smeštaj u krošnjama drveća. Hotel je dizajniralo šest poznatih dizajnera i arhitekata, stvorivši harmoniju sa prirodom.
Detaljnije
 
Ceo hotel izgrađen je od soli. Ovaj jedinstveni hotel u svetu nalazi se na 3.650m nadmorkske visine, a ima zidove, podove, plafone i veći deo nameštaja, sve izgrađeno od soli.
Detaljnije
Svetionik star 150 godina, pretvoren je u ovaj neobičan hotel. Unutrašnjost svetionika je potpuno okrugla, samo 3 metra u prečniku, ali kroz efikasnu upotrebu raspoloživog prostora, Molja sada poseduje spavaću sobu na spratu i kupatilo dole. Pažljivo je postignut čudesan spoj moderne opreme sa istorijskim i rustičnim enterijerom.
Detaljnije
Izgrađen od hiljada tona snega i leda, ponovo se gradi svake zime. Prvi Icehotel stvoren je 1990-ih i ima preko osamdeset soba.
Detaljnije
 
Jedinstveni stakleni iglooi nude vam mogućnost da iz udobnosti vašeg kreveta vidite Auroru borealis. Dostupni su tokom cele godine, a prvi stakleni iglo otvoren je 2004. godine. Još imate mogućnosti da birate i iglo od snega ili brvnaru. Imajte na umu da za iglo od snega ili leda treba da ponesete vreću za spavanje.
Detaljnije
Marketing | Mapa sajta
Putovanje oko Sveta © 2021 ~ Sva prava zadržana ~ Uslovi i pravila korišćenja