Prijava | Registracija
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Zabavni parkovi
Magičnom kraljevstvu zaista nije potreban nikakav uvod, zar ne? Park se prostire na 120 kvadratnih kilometara i nudi neverovatno bekstvo od stvarnosti, kroz puno zabavnih vožnji, predstava i upoznavanja sa glavnim junacima. Dakle, Dizni zaista ima za svakog po nešto. Potrudite se da isplanirate vašu posetu u vreme posebnih događaja koji uključuju “Mikijevu ne-tako-strašnu zabavu za noć veštica” i “Mikijevu vrlo srećnu Božićnu zabavu”.
Detaljnije
Kako možete pogrešiti sa najsrećnijim mestom na Zemlji? Dizni fanovi i stari i mladi, mogu ceo dan da uživaju u čarolijama Diznilenda, mestu gde zabava zaista nikada ne prestaje. Ovde ćete naći mnoge uzbudljive vožnje, atrakcije, Diznijeve junake, zabavu, hranu i još mnogo toga. Paradu i vatromet ne smete propustiti. I ne zaboravite da posetite Mikija, u bilo koje vreme, u njegovoj kući u “Toon Town”, ako ga ne uhvatite tokom šetnje po parku.
Detaljnije
Najpoznatiji evropski tematski park sa neverovatnih 10,5 miliona posetilaca u 2010. godini. Ovde ćete naći mnoge interesantne vožnje, druženje sa glavnim junacima i što je najvažnije jedno fenomenalno bekstvo od stvarnosti. Odmah pored glavnog parka, nalazi se “Walt Disney Studios”, koga mnogi smatraju loše isplaniranim i sa slabim izborom atrakcija, što je prilično nepravedno. Između ostalog, pogledajte kako se snimaju akcione scene u filmovima kroz turu u “Moteurs Action”, prepustite se sili gravitacije u “Tower of Terror” ili se možete oprobati u crtanju Diznijevih junaka na jednom od časova.
Detaljnije
 
Otvoren je u septembru 2001. godine i to je prvi Diznijev tematski park van Sjedinjenih Američkih Država, koji ne koristi dizajn “Magic Kingdom” (Magično kraljevstvo). Park je zasnovan je na legendama i mitovima okeana, a nudi sedam različitih tema, uključujući futurističku “Port Discovery” marinu, “Lost River Delta”, “Mermaid Lagoon”, “Arabian Coast” i “American Waterfront”.
Detaljnije
Smešten u neposrednoj blizini Lego fabrike, Legoland zabavni park je ogroman magnet za maštovite; decu i odrasle širom sveta. Legoland je najveća turistička atrakcija Danske, izvan glavnog grada Kopenhagena. Od osnivanja 1968. godine, Legoland pruža porodičnu zabavu i razonodu i prevashodno je namenjen deci uzrasta od 2-12 godina. Većina vožnji pogodna je za malu decu, što ga čini posebno popularnom porodičnom destinacijom. Legoland park izgrađen je od preko 60 miliona Lego kockica, gde je Lego Grupa uz igru, maštu, kreativnost i učenje stvorila jedinstvenu zabavu za posetioce. Posebna atrakcija parka je Lego miniland, sa svojom kreacijom globalnih znamenitosti i scena sagrađenih od miliona Lego kockica.
Detaljnije
Najveći vodeni park u Evropi sa najvećim veštačkim talasima na svetu. Ovaj fenomenalni zabavni park ima i veštačku plažu sa belim peskom, “aktivni” vulkan, aligatore, školu za surfovanje i dosta tematskih restorana.
Detaljnije
 
Ovaj park karakterišu aktivnosti i uzbuđenja za sve uzraste. Postoji toliko mnogo vožnji, predstava, igara i hrane da ćete morati da izdvojite ceo dan za posetu ovom paku. Očekujte duge redove i velike gužve, naročito ako planirate da idete za vikend.
Detaljnije
Ima najveću raznovrsnost atrakcija za decu, uključujući četiri dečija rolerkostera. Velika deca će uživati u 14 uzbudljivih vožnji u “Action Zone”. Ulaz u “Boomerang Bay”, vodeni park King’s Island sa preko 50 aktivnosti, besplatan je uz plaćenu ulaznicu za glavni park.
Detaljnije
Sa 75 vožnji, više nego bilo koji drugi zabavni park u svetu, Cedar Point nalazi se na obali jezera Iri, zapadno od Klivlenda. Vožnje su više za starije, za one koji tragaju za ekstremnim uzbuđenjima.
Detaljnije
 
Otvoren 365 dana godišnje, Universal Studios Orlando nudi posetiocima jedinstveno filmsko iskustvo. Filmovi kao što su Šrek, Ajkula, ET, Ljudi u crnom i Tvister imaju svoju jedinstvenu, nezaboravanu atrakciju. Svakodnevno, parada maršira ulicama parka ispunjenim restoranima i prodavnicama. Najnovija atrakcija u parku je “Svet čarobnjaštva Harija Potera” i za svakog fana je nešto što se mora obavezno videti.
Detaljnije
Najveći tematski park Nemačke, podeljen je na 15 različitih sekcija nazvanih po evropskim zemljama i regionima. Različite predstave prikazuju se svakodnevno u svakom regionu, uključujući ledenu predstavu u Grčkoj, predstavu sa gladijatorima u Španiji i akrobacije u Italiji. Jedan od četiri hotela, Colosse, replika je rimskog Koloseuma.
Detaljnije
Efteling - bajke zaista postoje! Više od 60 godina Efteling predstavlja magični svet facinantnih bajki, atrakcija od kojih zastaje dah i divnog prirodnog ambijenta. Efteling je mesto gde ćete oživeti stare uspomene i stvoriti nove. Prošetajte kroz Bajkovitu šumu gde Dugovrati sedi među drvećem, a Bajkovito drvo priča najlepše priče. Sigurno ćete se smejati čuvenoj bajci, Carevo novo odelo. Posetite fantastičan svet vila, trolova i fauna. Uživajte u vožnji na rolerkosteru Ili isplovite misterioznim brodom duhova, “Leteći Holanđanin”. Ne propustite najveći vodeni šou u Evropi, Aquanura. Spektakl vode, svetla i vatre, uz muziku šarmantnih melodija Eftelinga. Kada se umorite, čekaju vas ukusna hrana i piće, a možete i prenoćiti u hotelu Efteling ili u selu Eftelinga, Bosrijk. Efteling je otvoren 365 dana u godini i bliže je nego što mislite!
Detaljnije
 
Ovo je drugi najstariji zabavni park na svetu, a istorija je svakako faktor za privlačenje gostiju. Turistička atrakcija za svakoga, čak i ako nemate želju za vožnjama. “Rutsjebanen” je jedan od najstarijih rolerkostera na svetu. Bašta je takođe dom koncertnih dvorana. Tivoli je u stvari glavna inspiracija za Dizni parkove, a Volt Dizni je voleo njegov opušteni šarm.
Detaljnije
Zabavni park Port Aventura bio je prvi tematski park otvoren u Španiji. Uprkos tome što se nalazi u prilično industrijskom delu severne Španije, uspeva da vas očara potpuno novim svetom lepote i magije. Park je veoma velik, a fokus je na pejzažu. Port Aventura stvorena je sa ciljem da posetiocima stvori iluziju putovanja oko sveta za samo nekoliko sati. I u isto vreme da se igraju, zabavljaju i smeju. Ne zaboravite kupaći kostim, jer se odmah pored zabavnog parka nalazi Port Aventura vodeni park.
Detaljnije
Ovaj park tvrdi da je poznat po veoma strašnim rolerkosterima. “Tonnerre de Zeus”, drveni rolerkoster koji vas prevrne naopako i “Goudurix” 950m duga vožnja koja vas okrene naopačke sedam puta. Pored rolerkostera, ovaj park ima grčki i rimski deo, kao i stari Paris Boulevard, pun uličnih izvođača.
Detaljnije
 
DOBRODOŠLI U Gardaland Resort! Gardaland Resort je turistička destinacija postavljena u idiličnom predelu pored lepog jezera Garda, koju čine zabavni park, akvarijum i očaravajući hotel. Sve atrakcije parka Gardaland imaju posebnu kombinaciju avanture, snova i fantazije: doživite bes brzaka u srcu džungle, suočite se sa opasnostima uzburkanog mora ili osetite uzbuđenje koje pruža letenje supersoničnim avionom. U Akvarijumu Gardalanda uživaćete u hiljadama lepih morskih stvorenja iz svih krajeva sveta, smeštenih u okruženje koje savršeno odgovara njihovim prirodnim staništima. Sanjajte otvorenih očiju u bajkovitom ambijentu hotela Gardaland, u predivnom hotelu sa 4 zvezdice gde magija ne zna za granice. Gardaland Resort je mesto gde je sve magija, gde odrasli ponovo postaju deca i gde deca mogu postati heroji za jedan dan! Ovo je neverovatno i nezaboravno iskustvo!
Detaljnije
Marketing | Mapa sajta
Putovanje oko Sveta © 2021 ~ Sva prava zadržana ~ Uslovi i pravila korišćenja