Prijava | Registracija
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Egzotična putovanja
Kada jednom posetite Bora Bora odmah ćete se zaljubiti u ovaj dragulj u sred okeana. Prozvan je “biserom Pacifika” i omiljena je destinacija za parove, kao i medeni mesec. Lagune Bora Bora najvrednija su turistička atrakcija na ostrvu. Nude jedrenje na dasci, ronjenje, plivanje, skijanje na vodi, ribolov, itd.
Detaljnije
Plaža i surfovanje, džungla, drevni hramovi, ukusi i nove arome, pejzaži nezamislive lepote, izuzetna gostoljubivost naroda, posebno niske cene, neverovatna mešavina zvukova, slika i mirisa fascinantnog kulturnog mozaika Tajlanda.
Detaljnije
Nije mnogo ljudi posetilo ovaj deo zemlje, ali putovanje u ovu oblast je savršeno za otkrivanje nepromenjenog. Šetnja po prirodi nudi vam mogućnost da se upoznate sa izuzetno retkom i posebnom florom i faunom. Ova ostrva pružaju vam maksimalno zadovoljstvo.
Detaljnije
 
Mogu biti kliše, ali ako niste posetili Sejšele ne možete razumeti magiju ovog rajskog ostrva. Ako želite romantičnu destinaciju onda su Sejšeli savršen izbor. Ronjenje, surfovanje, zabavne noći, jedrenje i sve samo isključivo za vas.
Detaljnije
Južna Afrika je mesto gde možete provesti poseban odmor. Od modernog života do života bez savremenih pogodnosti, turisti mogu da biraju šta žele. Nezaboravno iskustvo je ronjenje sa morskim životinjama kao što su bele ajkule. Kejptaun obuhvata oko 8.000 divljih hektara sa strmim liticama i stazama za pešačenje, a ovo legendarno poluostrvo je deo nacionalnog parka.
Detaljnije
Kankun je grad pun života, vedar i šarmantan. To je dinamična destinacija za parove. Živu muziku, od regea do salse, roka i solo gitare, možete naći u barovima, klubovima i restoranima odmarališta. U hotelskoj zoni nalaze se ruševine El Rej, a oko 240km od grada nalazi se arheološko nalazište Čičen Ica. Obavezno posetite podvodni muzej, ali ne zaboravite masku za ronjenje.
Detaljnije
 
Iguazu vodopadi nalaze se u Iguazu nacionalnom parku i jedni su od najspektakularnijih atrakcija te vrste u svetu. Vodopadi se sastoje od 275 slapova, na dužini od 2,7km. Najviša visina vodopada je oko 82m. Nacionalni park ima i različite vrste suptropskih biljaka i životinja, pa zato, šta čekate?
Detaljnije
Većina onih koji žele da posete Fidži žele nešto više od belih peščanih plaža, palmi i neba bez oblaka. Mada, ni u ovome vas Fidži neće razočarati. Sastoji se od preko 300 vulkana i koralnih ostrva. Fidži je arhipelag na raskrsnici Južnog Pacifika. Narod Fidžija poznat je kao najgostoljubiviji narod na svetu.
Detaljnije
Ostrvo Bali je poznat kao tropski raj na Zemlji i putovanje na ovo prelepo ostrvo, okruženo prirodnim lepotama, pruža neograničene mogućnosti za zabavu i avanturu. Ostrvo ima neke od najboljih hotela na svetu, gde možete uživati uz veliko lokalno gostoprimstvo. Samo jedna poseta Baliju i nećete poželeti da se vratite kući.
Detaljnije
 
Madagaskar je jedinstveno mesto za posetu i to ne samo zbog vegetacije i životinja koje možete videti ovde i nigde drugde u svetu, već i zbog domorodačkih naroda i njihove kulture.
Detaljnije
Ostrvo Aruba ima definitivno najlepši zalazak sunca od svih zalazaka širom sveta. Okolne vode naseljene su šarenim stvorenjima kao što su ribe papagaji, dok svetli purpurni flamingosi naseljavaju nacionalni park.
Detaljnije
Priča se da je Šri Lanka drugi raj. Zaista egzotična, to je zemlja koju treba posetiti. Šri Lanka ima spektakularne plaže i prašume.
Detaljnije
 
Ovo je zaista egzotično mesto za posetu i jedno od najznačajnijih zaštićenih mesta u svetu, kada je priroda u pitanju. Mnoge vrste mogu se jedino naći na Galapagos ostrvima i vrlo su zaštićene od ljudi. Priroda, lepe plaže i mali gradovi čine ova ostrva izuzetnom destinacijom.
Detaljnije
Kostarika je tropski raj sa egzotičnom florom i faunom. Priznata je za jednu od najboljih ekoturističkih destinacija, sa neverovatnom prirodom i bogatom vegetacijom sa više od 1.000 vrsta orhideja i preko 850 vrsta ptica. Takođe je bogata čistim plažama sa belim peskom i prekrasnim šumama. Kostarika je carstvo leptira i nasmejanih ljudi. U šumama Kostarike možete videti mnoge divlje životinje, kao što su: jaguari, majmuni, tukani, papagaji, najmanje ptice na svetu-kolibri, supovi, itd.
Detaljnije
Vijetnam je daleko od idealne turističke destinacije, ali je svakako egzotičan na mnogo načina. Ovo je zemlja koja je preuzela najbolje i najgore od darova sudbine, od vremena trijumfa do godina razarajućih sukoba i rata. Ban Giok vodopadi, planine, Sapa i Halong zaliv su bez konkurencije među najlepšim mestima na planeti. Vijetnam je zemlja božanstvenih plaža, ogromnih planina i prostranih šuma, uokvirene maglom i starim imperijalnim građevinama.
Detaljnije
 
Nepal je jedna od najegzotičnijih destinacija. Njegova teritorija je najdublji kanjon, sa osam od deset najviših vrhova na svetu. Zemlja obiluje prelepim pejzažom i bujnom vegetacijom, drevnim hramovima, budističkim svetilištima, širokim dolinama i drevnim selima. Visoko u planinama su magična lednička jezera i slikovite doline.
Detaljnije
Butan odiše mistikom i rajskim mirom. Ovo je zemlja nepristupačnih planinskih grebena umotanih u maglu i kolosalnih zelenih ravnica i klisura. Butan je uspeo da izbegne sudbinu mnogih kolonijalnih zemalja u Aziji i na njega industrijska revolucija nije imala mnogo uticaja. Zahvaljujući tome, tradicionalna kultura i umetnost sačuvani su u svom autentičnom obliku. Butan ni u kom slučaju nije obična zemlja. Ovo je zemlja u kojoj je prodaja i kupovina cigareta zločin i zemlja u kojoj je pirinač crven, a ljute papričice nisu samo začin, već glavno jelo.
Detaljnije
Marketing | Mapa sajta
Putovanje oko Sveta © 2021 ~ Sva prava zadržana ~ Uslovi i pravila korišćenja