Prijava | Registracija
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Top 10 atrakcija u svetu gde možete povesti vašeg ljubimca
Pariz je grad koji je vrlo prijateljski nastrojen prema kućnim ljubimcima i kada su oni u pitanju, možda i najsrdačniji grad u Evropi. Možete popiti kafu u bilo kom od mnogobrojnih kafića u Parizu i videćete mnoge ljubimce kako sede pored svojih gospodara. Isto tako možete ručati u restoranima sa svojim ljubimcem. Posetite Monmartr gde će vam umetnici za nekoliko eura naslikati originalnu sliku vašeg ljubimca.
Detaljnije
Lucern je poznat po svojoj lepoti i kvalitetu skijališta. Iznajmite smeštaj za vas i vašeg ljubimca u blizini ski liftova i imaćete divan ski odmor. U kafićima ćete videti ljubimce skoro ispod svakog stola. Švajcarska je jedna od onih zemalja gde ljubimci prosto čine deo njenog svakodnevnog života.
Detaljnije
Brisel je takođe na listi top deset destinacija. Iako vaš ljubimac ne može ući u muzeje, biće dobrodošao praktično svuda. Postoje mnogi veličanstveni parkovi, a možete prošetati i kroz čuvene antičke buvljake ili zaviriti u belgijsku prošlosti u Sinkvantener parku.
Detaljnije
 
Madrid je jedan od najstarijih gradova Evrope i dostojan kvalifikacije u našim najboljim destinacijama gde možete povesti svog kućnog ljubimaca. Ovo je grad trgova sa fontanama i statuama. Španci vole svoje kućne ljubimce, a takođe će voleti i vašeg ako je druželjubiv i pravilno se ponaša. Povedite vašeg ljubimca u šetnju do Plaza Mayor, takozvanog “aristokratskog centra” u Madridu i sve do spektakularne Kraljevske palate iz XVII veka.
Detaljnije
Fantastična destinacija za ljubitelje briljantno plave vode i belog peska, a sve to u pratnji vašeg najboljeg prijatelja.
Detaljnije
Kostarika je dobro poznata destinacija za putovanje vlasnika kućnih ljubimaca. Većina ljudi koja dolazi u posetu Kostariki obilazi ruralna područja u kojima se visoka stabla, prekrasne ptice i veličanstveni vodopadi nalaze u svakom uglu. Naravno, ne zaboravite na kišnu šumu gde briljantni plavi leptiri lepršaju bujnom vegetacijom.
Detaljnije
 
Ki Vest je verovatno najprijatniji grad u Americi za kućne ljubimce. Vaš ljubimac je dobrodošao u gotovo svakom hotelu. Svaki restoran ima otvoreni deo gde vaš ljubimac može da vam pravi društvo, a neki restorani čak dozvoljavaju i da uđe unutra.
Detaljnije
Izgleda da svi koji žive u ovom užurbanom gradu imaju kućnog ljubimca. Videćete mnoge šetače kućnih ljubimaca, koji vode po šest ili osam pasa u jednom trenutku, za njihovu jutarnju šetnju. Nedelja u Centralnom parku je raj za pse. Vaš ljubimac će sresti i pozdraviti stotine drugih kućnih ljubimaca tokom šetnje. Ovo je takođe grad elegantnih hotela i nigde ljubimci nisu tako dobrodošli nego u ovim sofisticiranim hotelima.
Detaljnije
Više od 50% smeštaja u Ešvilu prihvata kućne ljubimce. Za sve vlasnike koji vole golf, ovo je vrhunski izbor. Tokom leta Ešvil organizuje koncerte na otvorenom, ulične festivale i sajmove, tačno tamo gde će vaš ljubimac biti dobrodošao.
Detaljnije
 
Ova metropola na okeanu ima ne samo jednu, nego dve plaže za pse. Postoji bezbroj mogućnosti za smeštaj u gradu i okolnim regionima, koji prihvataju kućne ljubimce. Takođe možete da popijete kafu ili ručate u nekom od mnogih kafića i restorana, a vaš ljubimac će verovatno dobiti posudu sa vodom.
Detaljnije
Marketing | Mapa sajta
Putovanje oko Sveta © 2021 ~ Sva prava zadržana ~ Uslovi i pravila korišćenja